Over Mij

Music is the mediator between the spiritual and the sensual life.

Ludwig van Beethoven

Over Ay Lan Liem

Mijn naam is Ay Lan Liem. Ik ben in 1982 en 1984 afgestudeerd van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam (tegenwoordig het Conservatorium van Amsterdam) voor Docerend en Uitvoerend Musicus bij pianodocent Willem Brons. Na mijn opleiding in Amsterdam heb ik me verder verdiept in de muziek en heb ik pianolessen gevolgd bij Detlef Kraus in Essen te Duitsland.

Mijn carrière ben ik begonnen als pianodocente in de muziekschool. Daarna heb ik 10 jaar in Indonesië gewoond, waar ik heb lesgegeven in mijn eigen pianostudio, verbonden aan de plaatselijke muziekschool in Jakarta.  Daarnaast hield ik mij bezig met het opleiden van aanstaande pianodocenten.

Terug in Nederland

Eenmaal terug in Nederland ben ik mijn eigen pianopraktijk gestart, waar ik nog steeds met veel passie lesgeef. Tevens  ben ik  lid van de European Piano Teachers Association (EPTA) en de Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaarsvereniging (KNTV).

Muziek is mijn grote passie en inspiratiebron. De liefde voor de muziek geef ik graag aan anderen door. Al tijdens mijn opleiding was ik zeer gedreven in het lesgeven en in mijn laatste jaren aan het conservatorium ben ik begonnen met het geven van pianolessen aan kinderen. Het mooiste hieraan is dat ik zie hoe kinderen met muziek opgroeien en daarmee omgaan.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek waarin we je wensen bespreken.

040-2543798 aylan.liem@gmail.com
Over Mij