Concerten

Music is a world within itself, with a language we all understand.

Stevie Wonder

Concerten en bijeenkomsten

Om het pianospelen bij kinderen te stimuleren, organiseer ik drie keer per jaar  een concert voor mijn leerlingen. In de lente organiseer ik een openbaar concert,  waar  hun familie en vrienden ook van harte welkom zijn. De leerlingen zijn ook betrokken bij het organiseren van het concert.

Met kerst en aan het einde van elk schooljaar organiseer ik een gelegenheid, waarbij de leerlingen voor elkaar spelen. Dit wisselen wij af met spelletjes, zodat de kinderen elkaar wat beter leren kennen.

Verder krijgen de vergevorderde leerlingen de kans om mee te doen aan een concours of aan het Landelijk Graadexamen EPTA. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om hen voor te bereiden op een toelatingsexamen voor het conservatorium.

Deze leerlingen gingen je voor…

  • Ik vind de lessen echt super leuk en ik leer ook heel veel. De online lessen waren ook geweldig. Het leukste van de pianolessen met Ay Lan vind ik het jaarlijkse concert.

    Luna (9 jaar)
  • My son really enjoyed lessons with you and at the same time, his skill grew up significantly for last 4 years. He also enjoys annual concert and the chance to perform in front of the bigger audience. He now enters the stage of enjoying himself, playing at random every now and then in our house.

    Johan – vader van Keonwoo (13 jaar)

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek waarin we je wensen bespreken.

040-2543798 aylan.liem@gmail.com
Concerten